mandag 10. september 2012

Tilbake igjen.....

Hei alle sammen :-)

Ble noe lenger bloggefri enn planlagt på meg.... Som nevnt tildligere så sliter jeg med sykdom, først diagnosert med virus på balansenerven, men etterhvert som kroppen ble sykere og sykere har legene heller tro på det kan være fibromyalgi.  
Tidlig i sommer kontaktet jeg en mann med et mikroskop som analyserer blod på en litt annen måte enn sykehusene, han va overbevist om at jeg var smittet av borelia etter et flåttbitt for snart 2 år siden, Sigurd Aartun.
Legene på sykehuset mener å ha sjekket ut dette, men på nettet står det at en kan aldri utelukke borelia med blodprøver da denne bakterien kamuflerer seg i kroppens celler.
Dette mener Aartun kan ha skjedd i mitt tilfelle da han heller ikke fant borelia, men han fant bl.a noen bakterier som var i mangfold i blodet mitt, disse bakteriene har han alltid sett i forbindelse med borelia, så hvem vet hva som egentlig feiler meg?

Men har i sommer gjennomført 1 måneds antibiotikakur for borelia, sopp og streptokokker, ganske heavy kur, ble veeeeeldig dårlig i begynnelsen.
Men så! Under over alle under, jeg ble bedre!!!!!
Fortsatt et langt stykke til friskmeldt, men er klarere i hodet, og nedturene er ikke så lange og dype lenger ;-) Satser på det bare går videre fremover i riktig retning!
Nå er det nok syt om min helsetilstand!

Kommer tilbake med håndarbeidsrelaterte innlegg, imens kan dere kose dere med bilde fra litt av fangsten fra plommetreet i hagen:





Dette er bare den ene dagen! 
Vi har delt med naboer, venner og familie, saftet, syltet og til og med satt likør ;-)
Blir spennende å se om det blir noe av den til jul.....